Nem tudja, hogy mikor érdemes lefoglalni az egyiptomi utazását?

Urbán Ernő | 2021.12.27 | Hírek Egyiptomról

 A legfontosabb 6 szempont, amit mindenképp érdemes tudni!

 

1. Nem lesz drágább az EGYIPTOMI utazás és biztos a helyünk

Az első és legfontosabb szempont, hogy a repülőjegyünk Egyiptomba biztosítva van és hotel szobánk is le van foglalva. A második fontos szempont, hogy nem kerülhet többe, mint amennyiért lefoglaltuk. Ez megnyugtató biztonságot ad az utazásig és nyugodtan tervezgethetjük a nyaralást!
 
2. Nincsenek még eltérítve az egyiptom hotel árak
 
Felkerültek a foglaló rendszerekbe a 2022 évi egyiptomi hotel árak és még egy rövid ideig, az alapárak lesznek fent. Később az utazási csomag árakat módosítani fogják, mint minden évben. Ez azt jeleni, hogy a Valentin nap, húsvét és a nyári szezonok árai jóval magasabbak lesznek. Nyári szezonban egy-egy hotel, akár a duplája is lehet a mostani áraknak.
 
3. Euro forint árfolyam
 
Jelenleg sajnos elég gyenge a forint, de sajnos a vezető pénzügyi elemzők szerint ez a folyamat még jó ideig nem fog megváltozni. Sőt a Forint további komoly gyengülésére kell számítani. Miután az árakat Euróban határozzák meg így ez is drágítja, drágíthatja az árakat. A 2022-es év ebből a szempontból Magyarországon lesz a legrosszabb, mert jönnek a választások és ilyenkor kivétel nélkül mindig a választás előtt komolyan gyengül a Forint, ami csak az az év vége felé szokott vissza állni.
 
4. First minute kontra Last minute Egyiptomba 
 
Most az egyiptomi First minute, vagy más néven az előfoglalási kedvezményes árak vannak fent. Ez közel van azokhoz az árakhoz, amit Last minute, azaz 1-2 héttel az utazás előtt lehet megkapni. Sajnos idén nagyon sokan lemaradtak utazásokról, mert a Last minute ajánlatra vártak. Október hónapban az őszi szünet idején nálunk 2-3-szor annyi utat lehetett volna eladni, de egyszerűen nem volt hely. A karácsonyi és a szilveszteri egyiptomi utakról is nagyon sokan lemaradtak, mert az utolsó pillanatig vártak. Akinek mindegy, hogy megy, vagy nem megy, ez nem probléma. De, aki biztosra akar menni és nyugodtan akarja várni a megérdemelt nyaralás időpontját annak érdemes tovább várni.
 
5. Pandémia - Utazzunk, vagy ne utazzunk Egyiptomba!?
 
Sokan azért nem utaztak idén, mert attól féltek, hogy "mi lesz ha"? SEMMI! Nem volt és nem is lesz! Folyamatosan lazítanak a szabályokon és ez sem fog negatív irányban változni. SOHA nem zárták le a határokat Magyarországról kiutazási szempontból és SOHA nem zárta le Egyiptom a határait beutazási szempontból. SOHA nem töröltek repülő járatokat a járvány miatt. Amikor kevesebb járat volt, vegy bezárt egy hotel, kizárólag azért volt, mert nem mentek az utasok. El szoktam mondani az utasainknak, hogy 2020 decemberében a második hullám csúcsa környékén is simán kimentünk egy hétre Egyiptomba. Mindenki gondoljon vissza, hogy abban az időben, hogy élte meg a járványt! Akkor még nem volt oltása senkinek. PCR tesz kellett, de ennyi. A cikk írásának pillanatában Magyarország a 39. helyen van a járványkezelési listán, Egyiptom a 78. helyen. (itt a kisebb szám a rosszabb) Ez azt jelenti Egyiptom biztonságosabb, mint Magyarország. Ezt csak az tudja megérteni, aki kimegy és megtapasztalja, hogy ott mint-ha nem is létezne ez a pandémia. Természetesen mindent fertőtlenítenek, minden alkalmazott kötelezően be van oltva, a személyzet maszkban, de ezen kívül SEMMI, ami az utasokat érintené!
 
6. Mit veszíthetek?
 
Lássunk egy példát: Valaki kinézi egy egyiptomi utat. 2 főnek a példa kedvéért 400.000 Ft. 20% előleg 80.000 Ft. Létezik egy EXTRA biztosítás azoknak, akik aggódnak. Természetesen ez nem kötelező! Plusz 14.800 Ft/fő és van egy EXTAR biztosítása, amivel módosítani tudja a hotelt, az időpontot, vagy a neveket/résztvevőket INGYEN! 21 nappal az indulás előtt INDOKLÁS NÉLKÜL LEMONDHATJA! (Ez nem BBP biztosítás, azt külön kell vagy lehet kötni) Eddig összesen be lett fizetve 109.600 Ft/2fő. Ha utazna, kifizeti a 320.000 Ft-ot és boldogan utaznak. Vagy lemondja és a 109.600 Ft azaz a teljes befizettet összeg visszafizetésre kerül! IGEN az EXTRA biztosítás díj is! Esetleg eladja másnak az utat, mert ugye díjmentesen átírható más nevére. Ebben mi is tudunk segíteni és szinte biztos, hogy el tudjuk adni az egyiptomi foglalását.
 
Összegezve: Aki nyugodtan, biztonságosan, szeretne utazni Egyiptomba, érdemes minél előbb lefoglalni az utazást. Érdeklődjenek telefonon vagy emailben, az utazási irodáknál, nem érdemes megbízhatónak tűnő forrásokból informálódni. Irodánk mindig valós és hiteles információkat ad a jelenlegi itthoni és az egyiptomi helyzettel az utazással és a hotelekkel kapcsolatban. Nem utolsó sorban, ha Egyiptomról van szó érdemes olyan irodát keresni, aki erre van specializálódva és nem csak általános információkat tud adni.
A fenti információk tájékoztató jellegűek és a Horus Travel Utazási Ügynökség gyakorlata és tapasztalata alapján lettek megfogalmazva.
 
#Egyiptom #LastMinute #FirstMinure #utazás #nyaralás #foglalás #HorusTravel

Vissza a hírekhez