ÁSZF

A HORUSTRAVEL.HU weboldalt a Horus Travel Utazási Ügynökség Kft. (1064 Budapest, Podmaniczky utca 57. 2. em. 14., cégjegyzékszám: 01-09-386677, adószám: 29312874-2-42) (továbbiakban Üzemeltető) üzemelteti. A honlap az iroda online felületét felkereső felhasználó (továbbiakban Felhasználó) számára a www.horustravel.hu URL alatt érhető el. A Felhasználó regisztrációt igénylő szolgáltatások (hírlevél, online foglalás) igénybevétele esetén űrlap kitöltésével, regisztrációt nem igénylő szolgáltatások igénybe vétele esetén böngészéssel (ráutaló magatartással) elfogadja az iroda alább részletezett felhasználási feltételeit.
 
1.1 Az utazási ajánlatokról
A www.horustravel.hu oldalon található utazási ajánlatok nem minősülnek nyilvános ajánlattételnek. Az Üzemeltető mindent megtesz azért, hogy az oldalain található anyagok vagy szolgáltatások bemutatásai pontosak és teljes körűek legyenek, de azok tényleges pontosságát és teljes körűségét nem garantálja. A honlapokon található információk vagy a bennük részletezett utazások és árak előzetes értesítés nélkül módosulhatnak. Előfordulhat, hogy az oldalakon fellelhető anyagok elavulnak, vagy a rendelkezésre álló szabad helyek elfogynak. Az Üzemeltető mindent megtesz annak érdekében, hogy a honlapon található információk pontosak legyenek, de nem vállal felelősséget frissességükért. Az Üzemeltető fenntartja a jogot a felfedezett hibák előzetes figyelmeztetés nélkül történő helyesbítésére.
 
1.2 Szolgáltatás megrendelése
A www.horustravel.hu weblapon kínált utazásokat az Üzemeltetőtől lehet megrendelni.
 
1.3 Az utazási szerződés
Az utazási szerződés akkor jön létre, amikor az Utas az utazást megrendelte, a részvételi díjelőleget, vagy a teljes részvételi díjat befizette, az Üzemeltető a jelentkezést nyilvántartásba vette, és erről az Utast írásban, a szerződés egy példányának átadásával, vagy online megküldésével értesítette. A foglalási űrlap kitöltése, személyesen, telefonon vagy levélben megadott, a foglalási szándékra utaló nyilatkozat nem hoz létre utazási szerződést. Az utazási szerződés felmondására az utazásszervező általános szerződési feltételei az irányadók.
 
1.4 Egyéb rendelkezések
Az Üzemeltető nem tartozik felelősséggel azokért az esetlegesen bekövetkező károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a weboldalak használatából, azok használatra képtelen állapotából, nem megfelelő működéséből, üzemzavarából, az adatok bárki által történő illetéktelen megváltoztatásából keletkeznek, illetve amelyek az információtovábbítási késedelemből, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból származnak.
 
Horus Travel Utazási Ügynökség Kft. nyilvántartási száma: U-001941